Феновете на Ботев Пловдив обявиха, че са в протестна готовност заради стадион

...
Феновете на Ботев Пловдив обявиха, че са в протестна готовност заради стадион
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд пак заплашват с протест

Феновете на Ботев Пловдив обявиха, че са в протестна подготвеност поради стадион " Христо Ботев ". Привържениците провеждат и отворена среща, отправяйки покана към всички " жълто-черни " сърца: 

Ето какво още оповестяват от КПБП:



" Уважаеми Ботевисти, 

Изминаха прекомерно доста години, в които сме надалеч от нашият дом. Години, в които израсна цяло потомство Ботевисти, познаващи врящият казан Колежа единствено от думи на своите братя, татковци и дядовци. Години, в които нашият храм е оставен да бъде строителна площадка поради политически и финансови проблеми, за които няма виновност нито едно жълто-черно сърце. 

Измина и доста време от битката, в която бяха вложени неимоверни старания от десетки Ботевисти в борбата да се откри финансиране и то да бъде усвоено по-възможно най-разумния и първокласен метод в името на това в центъра на България да имаме стадион от най-голям клас по стандартите на УЕФА.

Уважаеми другари, бяхме лъгани и продължаваме да поносим неистини, обещаваха ни периоди, които не бяха спазени до един, бяхме подвеждани и не престават опититите си да го вършат всеки един ден, потъпкваха дойстойнството ни посредством всяка медия, която обслужва ползите им и отново ще опитат. 

Борим се против проведена система за облекчаване на персонални ползи, само че не и на ползите на жителите на град Пловдив! 

В последните месеци натискът върху момчетата, които непрекъснато водят борби за стадион Христо Ботев се усили, като се стигна до мнения сред нас, че същите тези момчета са корумпирани от политически партии, високопоставени общински лица или видни районни предприемачи. Получихме доста рецензии и противоположна връзка, която осъзнахме и приехме за вярна. Част от тези рецензии гласяха, че информацията по отношение на строителството на стадион Христо Ботев не доближава до всеки жълто-черен почитател. В тази връзка след извършена среща сред представители на Сдружение ПФКБ, КПБП и Бултрас разгласяваме отворена среща за всички жълто-черни сърца в неделя на 22.01.2023г. в 11:00ч. в хотел Империал. Момчетата имат ангажимент да синтезират цялата информация, която касае най-голямата болежка на жълто-черното общество, а точно завършването на Колежа с визията от мечтания план. След представянето и на разбора на нищожно предоставената информация изискана от община Пловдив по Закон за достъп до социална информация, срещата ще бъде отворена за полемика и задаване на спомагателни въпроси от хората в залата. Присъствието на всеки, на който му пука за Колежа, е желателно. 

От през днешния ден КПБП, Сдружение ПФКБ и Бултрас са още веднъж в протестна подготвеност! Нуждаем се от всеки един! 

Само Ботев! "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР